Over

Chico Bolt (Groningen 1976)

Fotograaf in Groningen

Ik kan genieten van werken als kok, grafisch vormgever en organisator van sociale evenementen. Toch is er een stiel waarin ik me echt kan uiten. En dat is de fotografie. In alle diversiteit. Ik probeer de eigenheid van mensen en hun omgeving te vangen. Zonder iets te veranderen aan hun doen en laten. Ik werk zorgvuldig en met interesse in mensen.

About

Chico Bolt (Groningen 1976)

Photographer in Groningen

I really enjoy working as a cook, graphic designer and social event manager. I am absolutely passionate about the art of photography. In all diversity. My goal is to capture the uniqueness of people and their environment. Without changing the way they present themselves. My style is diligent and attentive.

Chico

Chico Bolt, Fotografie, Fotograaf